Stärk din hälsa med kosttillskott från NOW FoodsShop

Inget hittades!

Vi hittade inga produkter för din sökning.

Alla produkter

Vill du ge ditt hår eller din hälsa en boost med de bästa hårvårds-, skönhets- och hälso-produkterna? Då har du kommit rätt till Bono.nl. Från en schampo mot håravfall till en OLAPLEX No. 3 återställande hårinpackning för att ge ditt hår djupvård och återställning. Vill du ta hand om din frisyr eller din hälsa inifrån och ut? Då hittar du hos oss de tillskott som kan ge dig det som du saknar. Hitta allt du behöver för skönhet och hälsa hos oss.

Schampo

Ett schampo är det första steget i din hårvårdsrutin. Det tar bort talg, svett, döda hudceller, stylingprodukter och smuts från hårbotten och rengör ditt hår. Det är viktigt att välja ett schampo som passar din hårtyp för att undvika skador eller irritation. På Bono.nl hittar du ett effektivt schampo för varje hårutmaning och hårtyp. 

Balsam

Balsam är vanligtvis det andra steget när du tvättar ditt hår. Ett balsam gör för ditt hår vad en ansiktskräm gör för din hud. Det är en viktig del av din hårvårdsrutin eftersom det reglerar fuktnivån i ditt hår. Ditt hår absorberar fuktreglerande ämnen genom balsam. Ofta innehåller balsam även extra ingredienser som ger näring och vård. På Bono.nl hittar du balsam från alla märken och för alla hårtyper. Tänk på märken som OLAPLEX, Moroccanoil, Lola Cosmetics, DS Laboratories och FOLIGAIN.

Lotioner

En hårlotion kan vara ett perfekt komplement i din hårvårdsrutin. Du applicerar den och låter den verka fram till nästa tvätt. Till skillnad från balsam eller hårinpackning verkar aktiva ingredienser i en leave-in-produkt under en längre tid. Om ditt hår är extremt torrt får det intensiv näring. Det är därför en perfekt tillsats i din dagliga hårvårdsrutin. I vårt sortiment hittar du hårlotioner från märken som Moroccanoil, OLAPLEX, FOLIGAIN och DS Laboratories samt VETA. 

Styling

Att styla ditt hår är inte alltid enkelt. Ibland har du bra hårdagar, och ibland har du verkligen inte det. Med rätt stylingprodukter kan du komma långt. Har du hår som lätt blir frissigt kan en bra hårspray vara din räddande ängel. Om ditt hår är tunt och du vill ge det mer volym direkt kan en root boost spray från Moroccanoil ge dig önskad effekt. För män som vill styla sitt hår har vi härliga pomader och hårvax från BluMaan. 

Anti-håravfall

Att uppleva förändringar i ditt hår, som tunnande hår, kan vara en utmaning. Både män och kvinnor kan märka att deras hår förändras över tiden. På Bono.nl förstår vi dessa bekymmer och erbjuder ett sortiment av hårvårdsprodukter. Vårt utbud inkluderar produkter från toppmärken som Natucain, FOLIGAIN, DS Laboratories och Biovea, som är utformade för att vårda ditt hår. Även om varje hår är unikt strävar vi efter att erbjuda produkter som fokuserar på att vårda och stödja hälsan för ditt hår och hårbotten. Upptäck vårt urval och hitta produkter som passar dina specifika behov för hårvård.

Hårinpackningar

En hårinpackning är precis vad ditt hår behöver, precis som en ansiktsmask är för ditt ansikte. En hårinpackning används för intensiv extra näring och vård som ditt hår behöver. Du låter den verka längre, och hårinpackningar innehåller vanligtvis mer koncentrerade ingredienser än till exempel balsam. Avsluta din hårtvätt med en hårinpackning från OLAPLEX, Moroccanoil eller Lola Cosmetics? Alla är A-märken som ger ditt hår den boost det behöver.

Kosttillskott

Kosttillskott är produkter med höga koncentrationer av viktiga näringsämnen. Tänk på vitaminer, mineraler, aminosyror och bioaktiva ämnen. Kosttillskott finns i form av kapslar och tabletter. Om du inte gillar kapslar eller tabletter kan du alltid välja pulver eller droppar. Utforska vårt sortiment av kosttillskott och komplettera din kost efter dina önskemål. På så sätt kan du få det bästa ut av din kropp och vitalitet.

Hudvård

Huden är inte bara en vanlig kroppsdel. Den är vårt största organ, och det är därför viktigt att ta hand om den noggrant. Att vårda, skydda och ge näring åt din hud är avgörande om du vill njuta av en hälsosam och fast hud under en lång tid. Varje hud har olika behov. Torr, fet, känslig eller blandad hud? Hos Bono.nl hittar du en passande hudvårdsprodukt för varje hudtyp.

Presenter & Set

Att ge eller få en gåva eller ett kit är en glädjande upplevelse. Det är ofta en finare och varierad version av en produkt eller flera produkter. Att ge och ta emot en skönhetsprodukt är en härlig glädjestund. En present till henne? Eller en present till honom? Tänk på en HAPPYSOAPS presentset eller ett underbart Moroccanoil-set fullt med arganoljebaserade skönhetsprodukter. Utforska våra presentset och förmånliga set, så att även du kan få dina nära och kära att le.

Beställ de bästa hårvårds-, skönhets- och hälso-produkterna hos Bono?

Letar du efter de bästa skönhets- och hälso-produkterna? Då har du kommit rätt till Bono! Bono har ett brett utbud av produkter och märken. Tänk på A-märken som OLAPLEX, OASE, Moroccanoil, FOLIGAIN, DS Laboratories och många fler.