Stärk din hälsa med kosttillskott från NOW FoodsShop

De 'big-3' produkterna som kan hjälpa vid ärftligt håravfall'

De 'Big-3' produkter mot ärftligt håravfall.

Ärftligt håravfall (androgen alopeci) kan ha en betydande inverkan på självförtroendet. Det kan till och med bli så jobbigt att det tar över en stor del av ditt liv. Du tänker hela dagen på inget annat än håravfallet och jämför ständigt ditt hår med någon annans. Varje gång du tappar lite hår, får du panik. För dessa människor är helt enkelt att raka av sig inte en lösning. Men vad kan du göra mot ärftligt håravfall? I den här bloggen tittar vi på de "big-3" produkterna som kan hjälpa dig med hårvård och hårbottenvård.

[1] Lotion mot håravfall

Vår Spectral DNC-N lotion innehåller 5% Nanoxidil, en ingrediens avsedd för daglig hårbottenvård. Denna lotion är en kosmetisk produkt och får säljas i butiker och online. Den är avsedd att fräscha upp och vårda hårbotten.

En annan ingrediens mot ärftligt håravfall är minoxidil. Denna ingrediens har funnits på marknaden i över 35 år och har i många år ordinerats mot tidigt håravfall. Minoxidil 5% är för män och 2% varianten är för kvinnor.

Supplement för hårhälsa

Det andra produkten inom "big-3" produkterna mot håravfall är ett tillskott eller medicin mot håravfall. Läkare ordinerar Finasteride för att bekämpa skallighet. Finasteride hämmar DHT:s funktion. På så sätt krymper inte hårsäckarna längre och det kan återigen bildas "normalt" hår. Inte alla vill ta Finasteride på grund av biverkningar som impotens, depression och smärtsamt och svullet bröst.

För de som föredrar naturliga alternativ erbjuder vi kosttillskott som FOLIGAIN Haargroei Kapslar. Dessa innehåller en blandning av vitaminer, mineraler och växtextrakt, inklusive Saw Palmetto, och är avsedda att stödja hårets allmänna hälsa.

Stimulerande shampoo för hårväxt

Den sista produkten inom "big-3" produkterna är schampoor. Vi har schampon som Revita Shampoo, Regenepure DR och Foligain Shampoo för män eller kvinnor, som innehåller ingredienser som är riktade mot total vård av hår och hårbotten. Dessa produkter är utformade för att rengöra och vårda håret. Valet mellan dessa schampon är personligt och vi rekommenderar därför att du läser de individuella produktinformationssidorna eller vår blogg om vilket schampo mot håravfall som är bäst.

Resultat: Vad kan du förvänta dig?

Våra kunder delar ofta sina positiva erfarenheter med dessa produkter och märker att deras hår och hårbotten håller sig i gott skick. Det är viktigt att komma ihåg att resultaten varierar från person till person och beror på olika faktorer, inklusive allmän hälsa och genetik.